Izvor: BSC Happy
07.10.2023 u 20:44
17

„AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: PRISUSTVUJEMO ISTORIJSKOM MOMENTU – POČETKU TREĆEG SVETSKOG RATA!!!

591. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE!

Dragoslav Bokan kaže da su se žarišta preselila sa naših prostora na Bliski istok 

– Ponovo se potvrđuje da savremeni ratovi kojima mi prisustvujemo nisu ni verski, ni nacionalni ne mogu se lako zaustaviti. Reč „fauda“, arapska reč – haos. Linije se podvlače po jednoj strateškoj mapi. Šta god da se dogodi, to su sve linije, kada povučete, raspara se nešto što je šire od regiona. Češka, Poljska, Francuska, Belgija, Za to je potrebna neka vrsta matematičke veštine. Ono čemu mi svedočimo, to je deo onih užarenih reflektora javnosti koji je sklonjen, sa KiM, Republike Srpske i usmeren ka Bliskom istoku. Stvari ne idu samo nama na štetu. Postajemo deo kuvanog lonca. Ovde se bore dve grupacije koje su spremne da umru za svoje ideale. Ovde se niko neće predavati – ističe Bokan.


Igor Ivanović je rekao da će ratovi biti sve gori i sa mnogo više žrtava

– Rat nikada nije izašao iz prirode čoveka. Promenom odnosa i razvojem tehnologije biće mira? Od toga nema ništa. Biće mnogo više ratova, sa dosta žrtava. Ima mnogo žarišta na svetu. Kada to povežemo sa izjavom Medvedeva, on je hteo da kaže da je Amerika sila destrukcije na planeti. Bivši britanski ambasador nas je sve prijatno iznenadio. Nikoga više ne možete da ubedite, da na planeti Amerika ne stoji iza toga. Svi incidenti koji su se dešavali, Amerika je umešana. Ovde je jasno čiji je bio dron i ko ga je oborio – kaže Ivanović.


Saša Borojević smatra da je počeo Treći svetski rat

– Zelenski, kao što znamo… svi znaju da je Zelenski koristan idiot Zapada, koji se koristi za određene manevre. Situacija – „bosanski lonac“ – toliko ratova, toliko verskih, vera propagira ljubav, a sada je na stanju mržnja. Očekivano je ovo u Izraelu. Voleo bih da otvorimo drugu poziciju. Kadirov je rekao da je on zaštitnik Al Akse. Kada pogledate tu situaciju, gde se sada dolazi do informacije da Čečenija ima sjajnu saradnju sa Hezbolahom, koji ima odličnu saradnju sa Iranom, a Iran sa Rusijom. Prisustvujemo istorijskom momentu zvaničnog početka Trečeg svetskog rata – zaključuje Borojević.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

17 thoughts on “„AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: PRISUSTVUJEMO ISTORIJSKOM MOMENTU – POČETKU TREĆEG SVETSKOG RATA!!!”

  1. Paaa, ja ne bih rekla , mislim da se sahovske figure u vidu država priznatih i ne priznatih pomeraju , važno je da ni jedna država nema i ne gaji naciste, ko je shvatio shvatio je , Evropa ih izgleda puna a i Kanada a velika je .

    30
    5
    Odgovori
  2. Ne treba se svrstavati ni uz koga jer se ne zna sta se desava iza scene to jest na bek stejdzu što bi rekli rokeri . Posmatraš i razmišljaš, možda reći ovima u lažnoj državi Kosovo da mogu očas posla da se nasele tu neki drugi ako bi i dalje imali nacističke metode prema Srbima a imaju ih i oni koji ih podržavaju od njih uče a to su sve povelike države neke stvarno veštačke kao što je i Kosovo iako smo neke takve priznali , neke Evropske države su sasvim slične imaju te simptome ali bolest se još nije ispoljila , držite se Srbi i Romi i ostali Šiptari koji nisu saglasni sa takvim ponašanjem.

    15
    3
    Odgovori
  3. Divno, divno, mnogo volim da slušam i gledam Bokana kada imitira neke budi Bog snama ljude koji ne shvataju kakvi su , on to lepo opiše da svi shvate i zapamte .

    8
    9
    Odgovori
  4. Само без панике ! Неће бити и четвртог светског (нуклеарног) рата! Четврти ће се водити,ако до тога дође,каменим оружјем !?
    (Мр Пит & 12 ‘гуслача’)

    0
    0
    Odgovori
  5. Bas ce svet da ratuje zbog jevreja i muslimana!Ti isti jevreji koje su nacisti nemilice ubijale sa tim istim nacistima napravile savez a i muslimane( samo me u svom komsiluku) podrzavaju zdusno!Na zastavi USA ne treba da stoje zvzdice petokrake,nego sestokraka pa ,svastika,,i tako po 25 puta na onoj njihovoj krpi sto je propurcijalno uvecana masonska cigla u bojama cirkusa!

    2
    0
    Odgovori
  6. Kako da ne…
    I Potrebno da narod poveruje…
    I poverovace mnogi
    Zatupljeni….
    I bas se Tako lepo najavljuje rat.
    Jedino ako sve ima za cilj da se narod Malo rasani…Ne bilo lose I da izadje iz matrixa

    1
    0
    Odgovori
  7. u ovom ratu nema ideologije sto je jako lose, ideal je ideal pa makar bio pogresan u nesto se veruje.
    A ovaj rat se vodi iz totalno drugacijih pobuda, iz interesa, profita.
    Uzmimo u obzir da su i Amerika i Rusija imperijalisticke tvorevine i dok jedna „trpi sankcije“ medjusobno su se lako dogovorili, Rusi podigli cenu gasa prekinuli isporuku u EU ameri kupuju pa prodaju u EU, SAD je namagarcila EU samo tako, pritom ih drze u saci jer je vecina EU drzava u NATO alijansi i to ce im biti garant da ne udju u direktan sukob sa Rusijom jer ocigledno cela evropa drhti od invazije i ne zbog toga sto vole svoje zemlje nego vole svoje fotelje. druga stvar Amerika povecava isporuku naoruzanja i tako pravi potrebu da se proizvodnja podigne jos vise a Rusija trosi zastarele Sovjetske zalihe.
    invazija je oznacila saradnju Rusije i SAD-a

    1
    0
    Odgovori
  8. Старе фукаре које опет измишљају некакве завере.
    Тај рат између Израела и Палестине никада није прекидан.

    2
    0
    Odgovori
  9. Moramo se sjetiti da su zlobnici razmnozili svoje na vise generacija , ko virusi…
    Ono djete ce odgovarati a oni koji su ga stvorili nece …pogotovu najodgovornija …mater…

    0
    0
    Odgovori
  10. Šta je Zelenski u Ukrajini to Kurti na Kosovu potpuno isti scenarij Američke i zapadne elite. Kada bih nestalo Amerike sa lica zemlje mislim da bih svijet pregledao. Za sva dešavanja oko ratova na cijeloj planeti zemlji glavni krivac su Amerikanci. To zna cijeli svijet a kad bih ostale zemlje bile pametne da ignorišu tu Ameriku i da je pokore sve bih u svijetu bilo drugačije. Kako to neko ima pravo da se miješa u unutarnje stvari jedne države ali sto ima to vam je ta Amerika, belosvjetska govna.

    5
    2
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter