Izvor: BSC Happy
08.10.2023 u 20:23
3

„AKTUELNOSTI“: Evo koja je ZEMLJA OTVORILA VRATA PAKLA U IZRAELU!?!

592. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE

Na početku emisije uključio se iz Izraela, sa aerodroma Ben Gurion, Aleksandar Nikolić – počasni konzul Srbije u Izraelu, koji se tamo nalazi sa našim državljanima, a koji će se svakog časa ukrcati u avion Air Serbia.

Mitar Kovač smatra da je Hamas ovog puta mnogo spremniji i opremljeniji, te da će rat samim tim biti žešći

– Ovo je jedan od zamrznutih konflikata u svetu. Niko ne može da prosudi da li će ova slika biti približna minulim arapsko-izraelskim ratovima. Hamas i Hezbolah ne liče na one organizacije sa slabom moći, tu je nova taktika, nove snage, obuka. Ove informacije sa ratišta slale se u realnom vremenu. Vidimo po prvi put nesreću civila sa obe strane. To je obeležje ovoga rata. Civili će većinski stradati. Mislim da ovaj rat neće biti kratkog daha. Ima pothranjivača i za jednu i za drugu stranu. Ovaj konflikt je držan u ovakvom stanju. Nije rešen problem kako treba i sada imamo ovo  – kaže Kovač.


Branislav Ristivojević je stava da Amerika stoji iza ovog sukoba

– Nijedna imperija nije nikada propala bez ratova. Kada slabi, svi njeni interesi koje je uspela da nametne, lagano blede i nestaju. Zamrznuti interesi dolaze do izražaja. Primer je specijalna vojna operacija, da li bi je bilo da Amerika ne nestaje? Da li bi uspela? Naravno da ne bi. Mislim da je ovo deo prirodnog istorijskog cikličnog delovanja. Sada, kada je do dogovora došlo, kada je promena u Saudijskoj Arabiji, kada je promenjena kraljevska kuća, sada ovo…Ono što se desilo jeste da oni nemaju interes koji su imali ranije. Promenili su svoji odnos prema Izraelu. Pokušavaju odnose da svedu. Amerika nije više u stanju da nametne svoje interese. Izrael je nastao kao izraz američke želje – ističe Ristivojević.


Bojan Dimitrijević je rekao kako je Hezbolah doveo moć Izraela u pitanje

– Mislim da ovakva vrsta napada Hamasa je do sada najefikasnija. Tako snažan odgovor, neko može da ga nazove i suludim, je zaista veliko iznenađenje. Hezbolah je izuteno jak i mnogi napadi dolaze sa strane Hezbolaha. Kažu da može da parira izraelskoj vojsci. Jak Hezbolah znači da u mnogim elementima mogu da ratuju sa Izraelom. Oni su produžena ruka Irana. Vidimo i dronove i supersonična oružja. Gvozdena kupola famozna je takođe dovedena u pitanje. Svaka, pa i Gvozdena kupola može biti dovedena u pitanje. MOSAD je takođe pod znakom pitanja, uopšte obaveštajna zajednica je dovedena u pitanje – zaključuje Dimitrijević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„AKTUELNOSTI“: Evo koja je ZEMLJA OTVORILA VRATA PAKLA U IZRAELU!?!”

  1. Zaista su malo svi zatečeni šta se desilo Izraelu, mislim da će ovog puta ići do kraja mislim na Arape , oni će ići do kraja , ne mogu ništa Iranu , eto zašto su sve vreme sprečavali da Iran ima atomksu bombu , a mislim i da su predvideli neku novu oblast za Izrael , mogu da se kladim da bi to mogao biti jedan deo Ukrajine .
    Dobro pitanje je postavio gospodin Bojan u vezi bombi koje mogu da lete do beskonačnosti sve vreme birajući cilj a gde će biti upotrebljene zavisi od nakaradne politike koje pojedine države vode ,pitanje je bilo kako mogu da se vrate na mesto odakle su bombe poslate , treba neki Ruski vojni naučnik da nam odgovori . Jeste odgovorio gospodin Ristivojević ali nije bio baš stoprocentno siguran . Zaista svi gosti toliko toga znaju , verujem da niko ne može da im izadje na crtu od onih koji se do sada nisu pojavljivali u Aktuelnostima. Baš bi mogao Hepi da pozove Ruskog vojnog naučnika i neka pita .
    Pitam se kako tako dobro radi mozak učesnicima Aktuelnosti i kako toliko mogu da popamte raznih stvari , oni su zaista mali Internet , čak nekada i više od Interneta, bolji su i od veštačke inteligencije , sve što bi rekao neko suprotno od ovoga rekao bi zbog pakosti i ljubomore .

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter