Izvor: BSC Happy
06.10.2023 u 19:59
2

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Srbi kao ni Rusi nisu narod koji neko može da slomi, rat u Ukrajini nije teritorija već opstanak

Emisija Aktuelnosti samo na HappyTV svake večeri analizira najavažnije geopolitičke teme, fokus emisije je uglavnom je na sukobu Rusije i Ukrajine i specijalnoj vojnoj operaciji koja već skoro dve godine uzenmiruje svet.

Danas je 590. dan specijalne vojne operacije.

Gosti večerašnje emisije „Aktuelnosti“ na Happy televiziji  su: Siniša Vučinićpukovnik Sreten Egereić i profesor dr Slobodan Komazec ekonomista.

Srbija je bila poligon i ogledno polje na kome su se trenirali pokušaji da se danas uništi Rusija, smatra ruski predsednik Putin, sa njegovom konstatacijom složio se i Siniša Vučinić, koji kaže

  • Srbija je bila eksperiment, za ono što će se desti sa Rusijom, tako da je Rusija bila primorana da pokrene specijalnu vojsnu operaciju u Ukrajini, neko je zove Rusijom a ja je zovem istorijskom Rusijom i aposultno sam siguran u to, ne postoje Ukrajinci, dao im je državu dakle to su bile greške nekih komunističkih. Lenjina svojevremeno , dao nacionalnost Ukrajinikoja ne postoji i to se dešavalo i u Jugoslaviji.

Vučinić naglašava da je isti princip i da SRbija mora da sačuva bratstvo sa Rusijom.

  • Rusija je i otac i majka i ja sam ponosan što je većina Srba zagledana u Rusiju, i Rusija je stvaranjem Briksa i njegovim proširenjem već pobedila smatra on.

Pukovnik Sreten Egerić misli da je sadašanja geopolitička situacija rezultat toga što se zemlje koje su bile „ugnjetavane“  u Rusiju gleda kao nekoga ko može da im pomogne da više ne budu ugnjetavani od strane anglosaksonskih zemalja i Nemačke i zbog toga se okreće ka Rusiji.

  • Mi obično pominjemo Anglosaksonce, Engeleze i Amerikance, ali naročito je bitno da ne zaboravimo Germane i sve njjihove zločine, i sve njihove narode u koje spadaju i Francuzi i Holandjani i Belgijanci koji su ugnjetavali naročito Afričke zemlje. Sve te zemlje se udružuju u BRIKS kako bi izbegli ugnjetavanje od strane Anglosaksnoca i Germana i ekonsmkog izrabljivanja.

Egerić dalje kaže da je samo 2, 45 procenata ukrajinskih žitarica otišlo u Afričke zemlje, tj u zemljama kojima je to bilo potrebno.

  • Sva ostala količina je otišla u Zapadno Evropske zemlje kaže Egerić

Rat nikada nije prestajao još od 45 godine, mislim na objedinjeni rat između zapada i Rusije kaže profesor Slobodan Komazec.

  • Rusija je uvek bila na nišanu kolknijalinh zapadnih sila, nekolonijalni sistem ovih kolnijalnih sila uvek je bila rak rana u političkom smislu a bogami i u ekonomskom, smilsu. Ona je uvek bila na nišanu da ovakvim postepenim korak po korak, rušenjem dakle mnogih sporazuma. Dakle lagali su sve i Gorbačova i sve ostale obećali su neće se širiti ali korak po korak došli su u granicu Rusije. Ruisja osećala   teritorijalno i nacionalno ugroženom. Pogotovu kada je ovaj predsednik vlade Ukrajine najavio da će čak i atomsku bombu da formira. Ofanzivni kapitalistički zapadni sistem spreči, dakle stvorila je jednu branu morala je da pokrene ovu operaciju.  Svojom odlukom da interveniše Ruisja je sprečila jedan neželjeni rasplet političkog i ekonosmkog sistema.

On smatra da je ovo moralo istorijiski da se dogodi jer je pitanje opstanka Rusije i čitavog sveta bilo dovedeno u ptanje.

Sagovornici su se složili da je specijalna vojna operacija, najznajčajniji događaj odbarne čitavog čovečanstva, ne samo Rusije nego i svih ostalih zemalaj koje su kao i Srbija stalno izložene pretanjama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Srbi kao ni Rusi nisu narod koji neko može da slomi, rat u Ukrajini nije teritorija već opstanak”

  1. Molio bi da ne sirite geodemografske greske. Anglosaksonci su Germani jer poticu od predaka iz trougla severne Nemacke, Danske i Nizozemske (Friesland-a) Sve drzave severozapadno od Francuske, Italije, Ceske i Poljske su GERMANSKE. Uz to naucno je dokazano da su Amerikanci (SAD i Kanada) 66% genetski Germanskog porekla: Nemacka, Skandnavija, Nizozemska, Engleska, itd.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter