Izvor: KURIR/BLIC
06.04.2023 u 11:55
0

ANDREANA ČEKIĆ OTKRILA KAKVOG MUŠKARCA ŽELI! Progovorila o AFERI MITO, a evo šta kaže o Snežani Đurišić!

Andreana Čekić nedavno se vratila sa egzotičnog putovanja. Pevačica je sa porodicom otišla na zasluženi odmor u Dubai.

 

– Gledali smo da što više odmaramo, nismo se puno „budalesali“, zato sam i crna, videla sam plažu ovog puta. Mediji su pisali da je momak sa fotografije moj novi dečko, ali to mi je brat. Putovanje u Dubai je bio rođendanski poklon njemu – istakla je pevačica i navela da je imala dosta pogrešnih izbora na emotivnom planu, ali da na sve gleda kao na iskustvo i nauk za budućnost.

Andreana je otkrila i kakvog muškarca sada traži.

– Ne tražim ih. Opuštena sam i smatram da kada bude vreme, da će doći ono što zaslužujem. Moraš biti emotivno ispunjen da bi bio srećan, ali to ne znači da moraš biti u vezi.

Čekićeva je prokomentarisala i aferu „mito“ u „Zvezdama Granda“, takmičenje u kojem je i ona bila jedna od kandidata

– Meni nikada niko nije tražio novac za bilo šta. Poznajem Snežanu dugo i ona mi je dosta pomogla kada sam počinjala, dala mi je dosta dobrih saveta i ništa nije tražila za uzvrat.

Andreana je priznala na šta najviše voli da potroši novac, te se uhvatila za dijamantsku ogrlicu koju je nosila oko vrata.

– Ovo nije pravi dijamant, kod kuće je pravi. Ja stvarno trošim mnogo. Volim da imam sve, ali volim i da se provedem. Najviše novca sam potrošila na odmore i avionske karte. Treba da shvatim da u životu ne treba da kupujem povratnu kartu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter