Izvor:
02.10.2023 u 17:43
0

KUMOVI POTPUNO PODETINJILI: Darko i Andreana u luna parku

Darko Lazić uživa u bračnom životu kada nije na poslovnim putovanjima i turnejama. Nedavno je priznao da nikada nije bio mirniji i posvećeniji porodici i da je Katarina prava podrška u svemu.

Naomi Kembel je prva u javnosti prošetala AI broš koji od šake pravi ekran za komunikaciju
instgarm/prinscreen

Redovno trenira, hrani se zdravo a njegova supruga vodi računa da mu olakša proces na svaki mogući način.Jedna od najbližih ljudi svakako je kuma Andreana Čekić sa kojim najviše voli da provodi vreme. Sada su na društvenoj mreži objavili video na kome se voze u luna parku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic)

Pevači su seli u jednu od vrteški i sa osmehom na licu čekali da avantura počne. Ako je sudeći po fotografijama i snimcima, pored svega zadržali su „dete“ u sebi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter