Izvor: SD.RS
13.08.2023 u 12:23
0

AUTOMOBIL SE PREVRNUO NA KROV: Poznati PEVAČ doživeo saobraćajnu nesreću (FOTO)

Pevač Pavle Bošković, poznatiji kao Gazda Paja zabrinuo je sve pratioce na društvenoj mreži Instagram zbog video snimka koji je objavio na storiju.

O čemu je zapravo reč? Gazda Paja je podelio kako je njegov automobil završio na krovu, a službe su očigledno morale da reaguju. Kako je i sam napisao dobro su svi, iako je izgledalo kao da je šteta ogromna.

Za sada se ne zna o čemu je reč, da li je u pitanju saobraćajna nezgoda (za koju se pretpostavlja da jeste, budući da je i sam pevač govorio u prvom licu kao da je bio akter iste) ili eventualno snimanje neke scene za spot. Jedino poznato i potvrđeno jeste da je u jednom trenutku šlep služba morala da sa sajlom podigne kola.

DINO MERLIN POSLE UKIDANJA PETICIJE: „Nisam MRZEO ni kad su mi BLIŽNJI ginuli u ratu, lažima hoće da mi naruše ugled!“

Paja je ubrzao nakon toga objavio fotografiju da je sa njim sve u najboljem redu, a ko je kriv za nezgodu, ostaje nam sa saznamo.

Dobro smo, nemamo ni ogrebotinu. Nije do nas, puno se vozi – napisao je popularni pevač na svom Instagram profilu.

Printscreen/Instagram
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter