Izvor: KURIR.RS
13.08.2023 u 12:53
0

SVE PRŠTI OD LUKSUZA: Pevačica podelila slike sa romantičnog putovanja (FOTO)

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su nerazvodjni, a poznati par trenutno boravi u jednom hotelu u Kadizu.

Anastasija je na svom Instagram profilu podelila kadrove iz luks hotela i pokazala prelep pogled na more koji se prostire sa prozora.

Soba je prostrana i bela sa nameštajem u nežnim nijansama, dok se na zidu vide umetnine. Vidno rapoložena, kosu je vezala u punđu, a na sebi je imala letnju haljinu.

KUĆA DUBRAVKE MIJATOVIĆ U ELITNOM DELU GRADA: Pokojni Marinko je dao sve od sebe da ih obezbedi (FOTO)

Njeni pratioci odmah su krenuli da komentarišu kako ona živi život iz bajke i da je to ostvarenje svačijeg sna da ume uživa kao što to Anastasija radi.

Da podsetimo, Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović verili su se na Ibici, a snimke intimne ceremonije podelili su na Instagramu.

Anastasija će uskoro promeniti devojačko prezime i uzeće prezime svog izabranika, što je njena majka Ceca Ražnatović naravno prihvatila.

Printscreen/Instagram

 

Po srpskim običajima tako bi i trebalo. I ja sam uzela prezime od mog muža, što ne bi uzela i ona? To je potpuno ok, ja to podržavam – rekla je folk diva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter