Izvor: Kurir
09.11.2023 u 15:32
0

Baba Marine Gagić ispljuvala Darka Lazića, a evo šta na sve to kaže njegova bivša

Na društvenim mrežama postao je viralan komentar Živke Gagić, babe bivše devojke Darka Lazića, u kojem je prozvala pevača da bi trebalo da ga bude sramota jer nije prisustvovao rođendanu svog sina.

Folker je sve navode demantovao.
– Baba je malo poludela. Ja sam organizovao sinu rođendan, pozvao sam i nijh i svi su prisustvovali. Zvao sam muziku, animatore i platio ceo trošak. To meni uopšte nije nesuđena tašta, već je to Marinina baba – kaže uzrujano Darko Lazić.

Nakon što se Darko oglasio na prozivku nesuđene tašte, odgovorila je i Marina Gagić.
– Nisam videla komentar i nemam pojma o čemu se radi. Nije istina to što piše moja baba. Lorena i Aleksej su u ovom trenutku zajedno. Otišli su u igraonicu. Sa Darkom sam nakon svega u odličnim odnosima – kaže Marina Gagić

Podsetimo, iako je nakon turbulentnog perioda sa Anom Sević Darko Lazić našao zajednički jezik, njegov odnos sa Marinom Gagić još uvek je na klimavim nogama, u prilog čemu govori komentar njene babe, Živke, ispod fotke pobednika „Zvezda Granda“, na kojoj je pozirao sa naslednicom Lorenom.

– Sa sinom za rođendan nema ni otpozadi jer se nije ni slikao ni kada su se duvale svećice. Nije ga bilo sramota – napisala je baba Marine Gagić nesuđenom zetu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter