Izvor: informer.rs
09.11.2023 u 14:26
0

VELIKI OBRT: Svi su mislili da je u ratu sa bivšim a ona stala u njegovu ODBRANU, evo šta je rekla o Darku Laziću

Marina se osvrnula na komentar njene babe.

Pevač Darko Lazić objavio je fotografiju sa ćerkom Lorenom, a ono što su svi zapazili jeste komentar Marinine babe Živke u kojem je prozvala pevača da bi trebalo da ga bude sramota jer nije prisustvovao rođendanu svog sina Alekseja.

Darko je odgovorio na ovu prozivku, a sada je oglasila i Marina koja je istakla da je sa Darkom u odličnim odnosima.

– Nisam videla komentar i nemam pojma o čemu se radi. Nije istina to što piše moja baba. Lorena i Aleksej su u ovom trenutku zajedno. Otišli su u igraonicu. Sa Darkom sam nakon svega u odličnim odnosima – kaže Marina Gagić za „Informer“.

Podsetimo, Marinin i Darkov sin Aleksej nije prisustvovao pevačevom venčanju sa Katarinom, kako su priznali tada bivši partneri nisu bili u dobrim odnosima. Darko ne krije da mu je najbolniji trenutak to što mu se sin nije pojavio na bitnom događaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter