Izvor: Hello.rs
18.11.2023 u 15:31
0

BLICEVI SAMO SEVAJU: Ana i Bastijan zvezde glamuroznog događaja u Nemačkoj, bivša teniserka zablistala u BELOJ HALJINI (FOTO)

Ana Ivanović i Bastijan Švanštajger blistali na dodeli nagrada u Minhenu

Ana Ivanović pleni na svakom koraku. Bilo gde na svetu da taj korak načini, a naročito u Srbiji i Nemačkoj, gde lepu Beograđanku obožavaju između ostalog i zbog činjenice da je udata za fudbalsku legendu Bastijana Švajnštajgera.

Popularni bračno-sportski par zapalio je internet i pre dve večeri u Minhenu, na dodeli prestižnih “Bambi” nagrada. Blicevi nisu prestajali da sevaju kada su kročili na crveni tepih.

Nekadašnja teniska zvezda, čiji su ukus i stil besprekorni, što je opšte poznato, za ovu gala priliku odabrala je još jedan stajling sa „vau“ efektom. Da to moćemo i da očekujemo najavila je na Instagramu, gde je otkrila kako su tekle pripreme za „night out“.

Štaviše, kada su se ona i Bastijan pojavili pred fotografima, mnogi su se setili Venecije pre nešto više od sedam godina, kada su jedno drugom izgovorili sudbonosno da.

Naime, Ana je u Minhenu blistala u elegantnoj beloj haljini sa neobičnim dekolteom, koja podseća na venčanicu. Njen suprug odlučio se za klasiku – crno odelo. Izgledali su kao mladenci koji samo što se nisu zakleli na večnu ljubav pred matičarem.

Naravno, njih dvoje su to odavno uradili, postavši savršen primer ljubavi, sreće i harmonije. Osmesi na njihovim licima dok su na sceni zajedno proglašavali dobitnike nagrade – članove nemačke košarkaške reprezentacije – dokazuju da su i dalje zaljubljenikao prvog dana.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter