Izvor: KURIR.RS/REPUBLIKA
08.01.2023 u 14:11
0

BRUTALNO ISKREN! Sloba Radanović BESAN na kolege, prozvao celu ESTRADU jer nisu podržali SRBE na Kosmetu! (FOTO)

Pevač Slobodan Sloba Radanović je srpske javne ličnosti nazvao "gov*ivim licemerima" zato što putem društvenih nisu pružili podršku Srbima na Kosmetu koji su za Badnji dan i Božić bili izloženi albanskom teroru!

Sloba se na svom Instagram profilu oglasio zbog jedanaestogodišnjeg Stefana Stojanovića koji je ranjen u Gotovuši na Badnji dan kada je sa rođakom Milošem Stojanovićem (21) nosio badnjak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Radanović je objavio fotografiju iz filma sa Sandrom Bulok sa povezom preko očiju, aludirajući na javne ličnosti koje je više puta kritikovao zbog pružanja podrške manjinama, ali i odsustva iste kada su u pitanju Srbi na Kosmetu.

– Licemeri gov*ivi – napisao je pevač u opisu fotografije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter