Izvor: b92
23.11.2023 u 14:21
0

CIMERI ANĐELININE ĆERKE OTKRILI PORODIČNE TAJNE: Samo ih majka posećuje, od Bred Pita ni traga, ni glasa

Veliku prašinu pre nekoliko dana izazvao je usvojeni sin Anđeline Džoli i Breda Pita, Paks, kada je o svom ocu na Instagramu napisao teške reči.

Još veću buru u javnosti pokrenulo je pojavljivanje ćerke holivudskih glumaca, Zahare, koja se prilikom učlanjivanja u sestrinstvo Alpha Kappa Alpha u Atlanti predstavila samo majčinim prezimenom, te je svima jasno da je odbacila prezime Pit.

Naime, Zaharine kolege sa fakulteta otkrile su šta misle o njenim roditeljima i pored svih prodičnih skandala koji su se izdešavali.

“Bila je to velika vest kada je upisala školu u Atlanti, a njena mama je jako draga prema svima kada dođe u posetu. Ali iskreno, mi želimo da vidimo njenog oca“.

Printscreen/Instagram

Međutim, prema rečima ljudi koji imaju uvid u Zaharino školovanje, Bred Pit za sada ne posećuje ćerku.

“Bila je velika priča kada joj je mama pomogla da se preseli u studentski dom prošle godine“, rekao je insajder i dodao da sada svi jedva čekaju dan diplomiranja, ali će morati da budu strpljivi jer će trebati godine za to.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter