Izvor: BSC happy portal
22.08.2023 u 16:51
0

DA LI ZNATE KO JE OVA PRESLATKA DEVOJČICA? Baka i deka su joj bili sve u životu, BOL je nije razorila, DANAS je svi obožavaju!

Pevačica Milica Pavlović godinama važi za jednu od najzavodljivijih dama na našoj javnoj sceni, kako zbog sofisticiranih crta lica, ženstvenosti, tako i unikatnog stila koji se iz godine u godinu menja.

Instagram/Printscreen/senoritamilica

Privatni život drži daleko od očiju javnosti, ali nikada nije krila da su joj baka i deka bili najveća životna podrška, a otkako ih nema trudi se da bude jača nego ikada jer bi oni tako želeli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @estradni.arhiv

Na socijalnim platformama isplivala je Miličina fotografija iz detinjstva, a malena crnokosa devojčica sa velikim okicama poput bisera oduševila je publiku.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter