Izvor: Kurir.rs
22.08.2023 u 17:24
0

MILAN STANKOVIĆ JE OGOLIO DUŠU I PREDAO JE KARLEUŠI: Ovu pesmu je pisao u MANASTIRU, danas svi rone suze zbog nje!

Jelena Karleuša prethodnog vikenda objavila je svoj novi album „Omega“, a jedna od pesama koja je privukla najviše pažnje je balada „Ludilo“, za koju je muziku komponovao Milan Stanković.

JELENA KARLEUŠA POMERA GRANICE! Njen sado-mazo stajling košta neverovatnih 20.000 evra! (FOTO)

Ova informacija naišla je na opšte oduševljenje jer se sa ovom kompozicijom Milan vratio na scenu, makar i kao autor, i to nakon višegodišnje pauze i povlačenja sa estrade.

Milan je muziku za ovu baladu komponovao dok je prolazio kroz težak period u privatnom životu, pa je stoga i cela pesma vrlo setna.

– Pesma „Ludilo“ je nastala dok je Milan imao velikih privatnih problema. Ta seta se oseća i u samoj pesmi. Najveći deo kompozicije je napisao dok je baš bio u depresivnoj fazi koja je imala oscilacije, što se čuje i u samoj muzici. Tada mu je i majka bila bolesna, to mu je bio najstresniji period. Ni sam u tom trenutku nije znao da li tu pesmu želi za sebe jer se bio jako razočarao u estradu. Početna ideja mu je bila da ova pesma bude nastavak jedne od njegovih najemotivnijih balada „Perje“, koju je takođe sam radio. Kad se te dve pesme poslušaju jedna posle druge, zaista predstavljaju celinu. Početak pesme je iskomponovao dok još nije otišao u manastir, a završio ju je dok je već duži period boravio u manastiru Podmaine. Tamo je u keliji uveče, nakon molitvenog pravila, imao vremena da dugo razmišlja o melodiji – priča naš izvor i dodaje kako je pesma završila kod pevačice.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter