Izvor: KURIR.RS
12.06.2023 u 09:17
0

DIRLJIV POTEZ ANE NIKOLIĆ! Ovome se niko nije nadao, šok u publici!

Ana Nikolić nastupila je u subotu veče u Beogradu. Ona je bila specijalna gošća na jednoj žurki, a ono šta je uradila niko nije očekivao.

Nikolićka je podsetila publiku na svoje sjajne nastupe i nagovestila šta ih očekuje 7. oktobra na koncertu u beogradu u Areni, ali jedan potez je sve ostavio u šoku.

Naime, njoj se u jednom trenutku na bini pridružila ćerka Tara što je publika dočekala s ovacijama. Ovo je prvi put da se devojčica nađe s mamom na sceni, ali je takođe i prvi put da se pojavila na jednom javnom događaju.

I Ana i njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta izuzetno vode računa da njihova mezimica bude zaštićena, pa i kada objavljuju na Instagram njene fotografije ili snimke, devojčicino lice se ne vidi. Uvek je prekriveno stikerima ili je snimaju s leđa.

I sada je malena Tara imala naočare na licu, a obukla je roze haljinu. Videlo se da uživa na sceni, cupkala je nogom, a mnogi su prokomentarisali da to nije čudno, jer ipak krv nije voda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter