Izvor: telegraf
15.10.2021 u 13:02
0

Izašao novi tizer za “ La Casa de papel“:Profesor je u opasnosti, stiže novi protivnik

Popularna serija se uskoro završava, a nova epizoda je 3. decembra

Kraj je blizu, bar što se tiče serije „Casa de papel“. Novu epizodu imaćemo priliku da gledamo 3. decembra na Netfliksu, a na Jutjubu kanalu ove platforme objavljen je uzbudljiv novi tizer za ovo ostvarenja.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRILA NOVE DETALJE O SVOM STANJU: Marija Petronijević dobila koronu u devetom mesecu, a sad tvrdi da joj je ovo pomoglo!

Inače, banda je u Banci Španije više od 100 sati i profesor je u opasnosti. Da stvar bude gora, dolazi novi protivnik: vojska.

Kako će se junaci snaći, videćemo u novoj sobi, koja se emituje za manje od dva meseca.

Do tada, pogledajte tizer:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter