Izvor: Happy BSC Portal/Informer.rs
10.01.2024 u 22:10
0

GLUMICA IVANA DUDIĆ PROGOVORILA O LJUBAVI: „Kada imam partnera, sve zapostavim!“ (VIDEO)

Ivana Dudić je u intervjuu za Informer otkrila kako uspeva da odvoji privatni od poslovnog života.

Ivana Dudić krije od javnosti privatni život, ali je napravila izuzetak i otkrila nam mnoge zanimljive detalje. Glumica ima mnogo posla i često menja uloge, pa smo je pitali da li nekad „izgubi sebe u svemu tome“.

– Ne, napravim distancu od svojih likova upravo zbog toga da se ne pogubim. O svojim likovima uvek pričam u trećem licu, na primer: „Sofiji se desilo to i to.“ Tako pravim tu distancu. Da to ne radim, mislim da bih poludela, otišla bih u neke, ne mogu da kažem poroke, ali bi mi trebalo da se izduvam nekako. Kada se vratim sa snimanja, ćutim i ne gledam u telefon i ne pričam, čekam da se slegnu misli… Ponekad pričam sama sa sobom, to je moj ventil – kaže Ivana, a na pitanje da li u njenom slučaju „ljubav i karijera mogu da idu podruku“, odgovara:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

– Mogu, ali i ne moraju. Nekada sam bila lik koji, kada ima partnera, sve zapostavi. Sve to bi me opčinilo i trudila sam se da što više upijam i uživam. Ali sada nisam takva!

Godinu za sobom pamtiće po lepim stvarima.

– Gomila lepih stvari mi se desila. Saznala sam da ću četvrti put postati tetka – kaže Ivana i dodaje da ne voli prazničnu euforiju:

GLUMICA POKAZALA KAKO SE PROVODILA PRED OPERACIJU: „Želim da sačuvam ovo, bilo nam je predivno“ (FOTO)

– Nisam ljubitelj toga, mene ta praznična euforija tera na „depru“ i anksioznost. Ne volim odbrojavanje, nije mi to neki „hajp“. Ja ciljeve postavljam i tokom godine, vizualizujem svoje želje i zamišljam cilj, nebitno da li je Nova godina, sredina ili kraj godine. Ako se nameračim na nešto i jasno vidim svoj cilj, sigurno ću ga ostvariti. Ne prihvatam „ne“ kao odgovor!

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter