Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
10.01.2024 u 19:50
0

GLUMICA POKAZALA KAKO SE PROVODILA PRED OPERACIJU: „Želim da sačuvam ovo, bilo nam je predivno“ (FOTO)

Ona je objavila nekoliko fotografija kako bi joj ostale kao uspomena.

Glumica Tijana Čurović iznenadila je mnoge kada se na Božić javila iz bolničke postelje i to u Beču.

Kako je tada otkrila, morala je na operaciju, a sada je pokazala neke fotografije na kojima se vidi kako je uživala pre nego što su je zadesili zdravstveni problemi.

– Zaista nam je bilo predivno ovih par dana, pa eto, dok se oporavljam od operacije, želim da sačuvam još par nekih fotografija sa ovog putovanja – napisala je Tijana.

Podsetimo, Tijana je prvo iz bolnice čestitala svima Božić, a onda objasnila da joj je pukla cista na jajniku, zbog čega je morala na operaciju.

MILOŠ BIKOVIĆ ODABRAO PRELEPO IME ZA SINA: Prijatelji i porodica – oduševljeni

– Na putovanju mi je pukla cista na jajniku, operisana sam i sada je sve okej. Nadam se brzom povratku kući i oporavku – napisala je tada Tijana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter