Izvor: index.hr
10.01.2024 u 21:00
0

HRVATI VOLE SRPSKE CAJKE: Neprikosnovena je ONA, a jedna osoba je IZNENAĐENJE

Aleksandra Prijović već devet dana ne silazi s vrha trendinga na Jutjubu u Hrvatskoj. Pevačica, koja je krajem prošle godine pet puta napunila Arenu u Zagrebu, u novogodišnjoj noći objavila je pesmu Poslednji kabare i do sada je skupila više od dva miliona pregleda.

printscreen-instagram-aleksandraprijovic

 

Trenutno je na prvom mestu hrvatskog trendinga nedodirljiva.

Pevačica je najavila da će nastupiti i u Osijeku, i to dve večeri za redom.

„IŠAO JE OD ĆOŠKA DO ĆOŠKA“: Džejov najbolji drug otkrio nepoznate detalje o pevaču

Na drugom mestu hrvatskog trendinga je video Bake Praseta u kojem jutjuber poklanja svojim roditeljima skupoceni automobil. Taj video je u četiri dana pregledan gotovo 800.000 puta.

Na trećem mestu hrvatskog trendinga je Ceca Ražnatović koja je obradila svoj stari hit Ne računaj na mene. Arkanova udovica snimila ga je s mladom zvezdom Majom Berović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter