Izvor: Alo.rs
25.11.2023 u 15:19
1

HITNA ZABRANA ULASKA U SRBIJU: Svi su besni nakon snimka Selme Bajrami na kom pokazuje dvoglavog orla,

Snimak na kojem Selma Bajrami pokazuje dvoglavog orla naišao na veliki broj kritika i osuda, dok su neki otišli korak dalje i navodili da bi pevačici po hitnom postupku trebalo zabraniti ulazak u Srbiju.

Selma Bajrami i snimak na kojem pokazuje dvoglavog orla podigao je ogromnu prašinu, a korisnici društvenih mreža uveliko su se ostrvili na pevačicu koja je, kakvu-takvu, karijeru izgradila upravo zahvaljujući srpskim medijima.

Komentari se samo nižu, a većina smatra da bi Bajramijevoj zbog pomenutog ponašanja trebalo zabraniti ulazak u Srbiju, te je potpuno izopštiti sa domaćih televizija na kojima je bila redovna gošća.

Nadam se da će proći upola kao Jadranka Barjaktarovic napisala je jedna od korisnica mreže Iks, te tom prilikom tagovala i Ognjena Amidžića, voditelja poznate emisije Ami g Show, kod koga je pevačica bila redovni

Inače, Selma Bajrami se i oglasila za Alo! nakon spornog snimka, te istakla sledeće:

– Pošto vidim da je neki mozgić pustio sminak sa mog nastupa u Sarajevu gde pevam albansku pesmu, pokušavajući da na taj način ugrozi mene i moj odnos sa publikom u Srbiji, imam potrebu da se oglasim – rekla nam je Selma, pa dodala:

– Kao što većina mojih pratilaca/fanova zna, moji koreni su sa Kosova, dakle, moj deda je bio Albanac sa Kosova. Na pomenutom nastupu u Sarajevu čovek iz publike mi je tražio tu pesmu, te ja ne vidim problem da tu pesmu i otpevam. Sutra kada dođem u Beograd, ako mi neko zatraži, na primer, „Odakle si, sele“, rado ću je otpevati – rekla je ona, pa istakla da muzika pobeđuje svako zlo.

– Ja sam uvek bila pevačica koja za sve narode. i za Bošnjake i za Srbe i za Albance. Svako će protumačiti onako kako želi, a ja vam šaljem ljubav – zaključila je Selma.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “HITNA ZABRANA ULASKA U SRBIJU: Svi su besni nakon snimka Selme Bajrami na kom pokazuje dvoglavog orla,”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter