Izvor: ZENA.BLIC.RS
31.07.2023 u 10:44
0

HOLIVUDSKI GLUMCI BESNI NA STARLETU: Uzima nam posao bruji u Holivudu nakon što je starleta Kim Kardašijan dobila ulogu u seriji (VIDEO)

Kim Kardašija sa plavom perikom i bebom u naručju, izgleda vrlo Gotik, mnogi je nosu prepoznali. U holivudu negoduju znog njenog filmskog amgažmana.

Objavljen je sinoć trejler 12. sezone serije „American horror story“ u kojoj se pojavljuje Kim Kardašijan. Mnogi nisu odmah prepoznali TV zvezdu  i straletu koja je zbog uloge doživela gotičku transformaciju. Kim se u nastavku hit priče pojavljuje  sa plavom perikom i bebom u naručjuu. U trejleru možete videti i Emu Roberts i Karu Delevinj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by American Horror Story (@ahsfx)

„Znate, gluma … možda se ne radi o operaciji mozga, ali mi cenimo svoju umestnost. Učili smo, patili smo, patili smo zbog posla. Deset hiljada sati, u tome je stvar“, rekla je Pati LuPone.

Kim Kardašijan je u aprilu saopštila da će se pridružiit glumačkoj ekipi serije. Pati je zatim u emisiji Endija Koena „Watch What Happens Live With Andy Cohen“ pričala o tome.

Da li te zanima što Kim igra u „American horror story“ ?“, pitao ju je Koen. „Da, zanima me“, odgovorila je. „Ne dopada ti se to, zar ne?“, rekao joj je. „Ne dopada mi se. Zbog čega? Zato što uzima ulogu glumcima“, napomenula je.

„Kim je među najvećim i najsjajnijim televizijskim zvezdama na svetu i oduševljeni smo što možemo da joj poželimo dobrodošlicu u porodicu „Američke horor priče“. Ema Roberts i ja samo uzbuđeni zbog saradnje sa ovom istinski moćnom silom u kulturi. Hejli Fajfer napisala je zabavnu, elegantnu i na kraju zastrašujuću ulogu za Kim, a ova je sezona ambiciozna i nije nalik ničemu što smo dosad radili“, rekao je pre nekoliko meseci jedan od kreatora serije Rajan Marfi za The Hollywood Reporter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

KIM KARDAŠIAN KORISTI KOKAIN? Jedan detalj na fotografiji je odao! (FOTO)

Ne sumnjamo da je ovaj potez, ako uostalom i svi ostali potezi Kim Kardašian, pogrešan ako je nko mag marketinga medija i uticaja to je svavko Kim Kardašian.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter