Izvor: Informer
11.12.2023 u 20:30
0

HRVATI IZVREĐALI LEPU BRENU: Oglasio se i HRT, nezapamćen skandal!

Mnogi su čekali njen odgovor koji je stigao vrlo brzo.

Kako je sada navela u svom oglašavanju, nije imala zlu nameru te da su mogli i da je prekinu, ako je to bio problem kao i da im to ne bi zamerila.

Mnogi su čekali njen odgovor koji je stigao vrlo brzo. Pevačica Lepa Brena obratila se javnosti nakon saopštenja HRT-a, nakon što je prošle nedelje gostovala u jednoj emisiji, te su oni to okarakterisali kao da ih je „iskoristila“.

Naime, Brena se u žiži interesovanja nakon što je prošlog ponedeljka gostovala u emisiji na Javnom servisu Hrvatske, gde je tokom svog gostovanja pomenula i svoj privatni biznis.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter