Izvor: MONDO
30.09.2023 u 08:01
0

ISPLIVALA FOTKA IZ ARENE: Đokovići zagrljeni na Prijinom koncertu (FOTO)

Saška i Đorđe Đoković uživali su na velikom koncertu Aleksandre Prijović u Areni.

Pevačica Aleksandra Prijović održala je svoj prvi od tri zakazana koncerta u Areni od kojih će kako se priča da inkasira paprenu sumu. Arena je bila krcata, Aleksandra je započela koncert u suzama, a mnogobrojne poznate ličnosti došle su da je podrže i uživaju u njenim pesmama.

Među njima su bili i Saška i Đorđe Đoković. Oni su uživali u vip loži sa prijateljima, a na Instagramu su objavili fotografije na kojima se može videti da su ih emotivne pesme i te kako dotakle.

JOŠ JEDNO MAGIČNO VEČE: Drugi zaredom koncert Prija počela važnom porukom (VIDEO)

Saška i Đole su najpre nasmejani pozirali dok se u pozadini videla bina, a nakon toga su pozirali i u jednom lokalu u kojem su uživali, dok je mladu kreatorku suprug ljubio u obraz. Na koncertu je bila i Đoletova majka Dijana, te nema sumnje da Aleksandrine pesme voli cela porodica Đoković.

Printscreen/Instagram
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter