Izvor: TELEGRAF. RS
18.08.2023 u 13:19
1

IZAZVALA LAVINU KOMENTARA: Influenserka savetuje devojke da ne izlaze sa muškarcima koji su ŠVORC (VIDEO)

Sofia Kralov se u drugim klipovima bez stida hvali otmenim prednostima žene bogatog čoveka.

Da je osuti paljbu po nekome na društvenim mrežama lako uverili smo se više puta, a čini se da se to najčešće dešava kada se „pohvalite“ određenim stvarima u svom životu koje su drugima trn u oku.

Na sijaset uvreda naišla je influenserku koja je, dok je hvalila svog muža zbog njegovog „dubokog džepa“, viralno podsticala žene da se zabavljaju samo sa momcima koji dobro zarađuju.

Ali njen savet jednostavno nije naišao na pozitivne kritike.

– Svakodnevni podsetnik da nikada ne izlazite sa muškarcima koji su švorc – pozvala je „TikTok“ dizajnerka Sofija Kralov, sa sedištem u Dubaiju, u tekstu na ekranu svog kontroverznog klipa.

Snimak koji je skupio više od 1,3 miliona pregleda, prikazuje brinetu koja uživa u vožnjama helikopterom, dizajnerskim tašnama, luksuznim automobilima i gomilama novca svog supruga Tomasa Kralova, bogatog menadžera hedž fondova i jutjubera.

– Podignite svoje standarde – napisala je ona u natpisu.

DA LI IMA DALJE? Milica Dabović sa „Only fans“ prešla na „Fiesta fans“

Kralov se u drugim klipovima bez stida hvali otmenim prednostima žene bogatog čoveka, kao što su ogromni buketi ruža, egzotični odmori, zavidni spa tretmani. Ali umesto da su bile zaslepljene njenim glamuroznim ukrasima, žene su bile razočarane njenom pretpostavljenom finansijskom zavisnošću.

– Ne, hvala, radije bih da imam svoj novac i budem zaljubljena – napisala je jedna žena u komentarima.

– Znači, vraćamo se 100 godina unazad i ponovo zavisimo od muške plate? Odlična poruka – napisala je jednako neimpresionirana žena.

– Dnevni podsetnik – postanite nezavisne. Ne treba nam muškarac da se brine o nama – dodala je druga.

Međutim, drugi, uključujući ogorčene muškarce, posramili su Kralov zbog njenih saveta.

– Može li mi neko objasniti, molim vas, gde je veza između toga da nikada ne izlazite sa švorc muškarcem i da zavisite od bogataša ili bilo kog muškarca? – pitala je ona u novom  videu.

@sofiakralow raise your standarts👸🏼 IG: @sofiakralow #foryou #princesstreatment #goals #claim #millionaire ♬ and my man thank you to my man latto casa di remix – CasaDi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “IZAZVALA LAVINU KOMENTARA: Influenserka savetuje devojke da ne izlaze sa muškarcima koji su ŠVORC (VIDEO)”

  1. Nemojte zavisiti ni od koga i ni u cemu ako je ikako moguce , nadjite muskarca kome ce te se diviti , da li iha ima , u obicnom životu izgleda da nema ali ih ima na televiziji Hepi , gostuju u raznim emisijama. Nema ni njih mnogo ali ih ima . To sto ti nisu vasi nema veze , bolje sat gledanja i slusanja pametinih nego celi dan ispraznih prica.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter