Izvor: mondo
18.08.2023 u 12:43
0

OBOŽAVAJU ORGIJE I TROJKE! Slavni parovi koji imaju bizarne dogovore !(VIDEO)

I dok su jedni verni i gaje tradicionalne vrednosti, javnost su uvek više zanimali "oni drugi" slavni parovi čiji privatan život je pun intiga, pogotovu ako se radi o intimnim odnosima.

U Holivudu se često mogu čuti glasine o slavnim parovima sklonima eksperimetisanju u krevetu, od orgija, svingeraja do otvorenih brakova. Iako se neki skrivaju, drugi ipak otvoreno govore o svojim maštarijama i iskustvima. Deks Šepard i Kristin Bel tvrde da nisu svingeri, ali ima onih koji su otvoreno priznali da vole da začine odnos još jednom ili s više osoba u krevetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Red Table Talk (@redtabletalk)


Vil Smit i njegova supruga Džejda Pinket Smit zbog koje je na dodeli Oskara udario komičara Krisa Roka jer se našalio na njen račun, su među onim parovima koji su otvoreno govorili o svojim iskustvima. U braku su četiri decenije, a Smit je priznao da imaju dogovor oko toga da smeju da spavaju s drugim ljudima, sve dok se oboje slažu da je to u redu. „Mi smatramo da ne treba da se izbegava nešto što je prirodno u čoveku, uvek ćeš biti atraktivan nekome“, rekao je on.

Šuška se da su Džilija Lusi Drajfus i njen muž Bred Hal postigli dogovor prema kom jedno drugom dopuštaju „izlete“ izvan braka te da je to tajna njihovog braka u kom su od 1987. godine. I za pevačicu Pink i Kerija Harta se šuškalo da su pokušali da budu u otvorenom braku, ali da su odustali zbog drame koju je to prouzrokovalo.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter