Izvor: Happybsc
18.08.2023 u 10:41
0

LJUBAV CVETA: Dženifer čestitala Benu rođendan(VIDEO)

Iako se poslednjih dana u štampi provlačilo da Dženifer Lopez i Ben Aflek nisu u najboljim odnosima, tako je nedavno objavljivan i analiziran njihov govor. NaimeSlavni holivudski par u poslednje vreme privlači ogromnu pažnju medija zbog svojih čestih svađa, do kojih je dolazilo čak i na crvenim tepisima, a sada su snimljeni u potpuno drugačijem raspoloženju i na premijeri Aflekovog novog filma „The Flash“ u Los Anđelesu. Takođe navodilo se par koji se venčao prošle godine snimljen je nekoliko puta tokom žustrih svađa i prepirki na ulici, u automobilu, pa čak i na crvenom tepihu premijere njenog novog filma „Majka“.

PUBLIKA KRITIKUJE FILM : Gore društvene mreže nos Bredlija Kupera i čitav film Maestro vređaju Jevreje (VIDEO)

Bliski ljudi pak tvrde da je u njihovom braku sve u redu, te da jednostvano Ben želi neki mirniji život koji nije 24 časa ispred kamera. Sve ovo i da je paru, koji se venčao prošle godine u braku sve u najboljem redu potvrđuje i Dženiferina objava na instagramu u kojoj mu čestita rođendan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

U videu koji je podvučen muzikom, vidi se nasmejana Dženifer dok Ben opušteno vozi njihov auto. Glumica je takodje na svom zvaničnom instagram nalogu  podelila i fotografije sa svog rođendana gde se iteako videlo da su oboje uživali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter