Izvor: TELEGRAF.RS
18.08.2023 u 13:37
0

„BAŠ LOŠE IZGLEDA“: Ljudi zgranuti modricama po nogama Ane Nikolić (FOTO)

"Šta joj je sa nogama", "Kakve su ovo modrice, zabrinjava me", samo su neki su od komentara.

Pevačica Ana Nikolić zabrinula je javnost nedavnokada se pojavio njen snimak sa užasnim ožiljcima po licu, zbog čega je postala glavna tema medija, a sada je zbog novih slikama na kojima se vidi gotova sva u podlivima ponovo na meti.

Ana je u butiku pozirala u zelenoj haljini koju je očigledno isprobavala, a na fotografiji, koju je objavila na Instagramu, mnogi su primetili podlive, modrice i rane na nogama.

Kako spekulišu pojedini mediji, podlivi i modrice na nogama nastali su usled pada niz stepenice, a nesreća joj se dogodila za rođendan mezimice Tare početkom avgusta.

GRMI U OSMOJ DECENIJI: Neda Ukraden napunila 73 GODINE i pozirala u KUPAĆEM KOJI SE VIDI IZ AVIONA i izgleda kao MILION DOLARA

„Šta joj je sa nogama“, „Kakve su ovo modrice, zabrinjava me“, „Opet ima nekih problema“, „Ovo baš izgleda loše“, samo su neki od komentara.

Podsetimo, ona je navodno doživela nezgodu pri polasku na rođendan tako što je pala na stepenicama i isprljala se.

S obzirom na to da je i sama bila svesna da mnogo kasni, nije imala vremena da se vrati u stan i da se presvuče, pa je uprkos bolovima krenula na žurku svoje mezimice.

Printscreen/Instagram

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter