Izvor: Kurir.rs
29.07.2023 u 18:32
0

„IZBEGLA SAM NOVI NAPAD“: Eva Ras nastavlja da ŠOKIRA JAVNOST, evo šta se sada dešava

Glumica Eva Ras na svom Fejsbuku je obavestila javnost da je pretučena pre deset dana.

– Danas je deseti dan od atentata na mene i još se nisam oporavila, unutarnje krvarenje još nije prestalo. One su ili loše glumice ili loši ljudi ako su mogle tako da unakaze staricu od 83 godine – napisala je glumica na Fejsbuku tada.

Kako navodi imala je i unutrašnje krvarenje, a ono što je još šokantnije jeste to da je za isti optužila svoje mlađe koleginice, a sada je usledilo novo obaveštenje.

– Posle stampeda na nedužnu staricu sledeće noći sam srećno izbegla novi napad. Vi podlo stanete iza mojih leđa ne rekavši ništa, a znate odakle stižu nasilnici – napisala je Eva.

Nakon napada Eva se oglasila za medije:

– Dobro sam, ne bih puno da komentarišem. Unutrašnje krvarenje se desilo zbog toga što su moja creva paučina i od najmanjeg udarca može svašta da bude. Kod kuće sam – rekla je glumica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter