Izvor: Pink.rs
29.07.2023 u 17:27
0

OVAJ FRAJER JE IZLEČIO NJENO RANJENO SRCE! Danijela Martinović progovorila o novom dečku INSPEKTORU: Ovo je bio presudan detalj da se zaljubi u njega! (FOTO)

Prvi susret je mnogo obećavao, sa svaki naredni je govorio da među njima postoje velike varnice.

Pevačica Danijela Martinović uživa u ljubavi sa policijskim inspektorom Josipom Plavićem. Iako je sve krenulo sasvim poslovno, rodila se i ljubav, a simpatije su bile prisutne već prilikom njihovog prvog susreta.

Naime, Danijela i Josip su se upoznali kada je pevačicina advokatica prošle godine podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

– Iako je razgovor bio služben, a situacija u kojoj sam se našla meni potpuno nepoznata, odisao je staloženošću i mirom. Na samom kraju razgovora, umesto „doviđenja“, rekao mi je: „Neka vas prati osmeh.“ Odmah sam znala da je reč o posebnoj osobi. Josip je čvrsto usidren, kod njega nema tenzija, uvek pronađe način i svemu pristupa temeljito – ispričala je Danijela.

Prvi susret je mnogo obećavao, sa svaki naredni je govorio da među njima postoje velike varnice. Par je potom uplovio u vezu, a pevačica ne krije da je on njena mirna luka.

– Josip i ja smo više od lepog para. Ali po pitanju privatnog života nisam baš vična pričanju, ali zaista sam izuzetno srećna. Josip je moja luka – rekla je Danijela.

Podsetimo, Danijela Martinović i Petar Grašo su stavili tačku na svoju vezu posle 24 godine, a potom sa novim partnerima otvorili nova poglavlja. Grašo je sa Hanom Huljić osnovao porodicu i nedavno dobio ćerkicu, dok je Danijela našla svoju srodnu dušu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter