Izvor: BLIC ZENA
17.08.2023 u 09:30
0

IZNOSI STVARI U PLATIČNIM KUTIJAMA: Prelepa supruga Kevina Kostnera nakon što ju je glumac IZBACIO iz kuće -Evo gde sada živi (VIDEO)

Supruga Kevina Kostnera Kristin Baumgartner primećena je kako nosi kutije sa odećom i obućom do skladišta malo dalje od porodične kuće vredne 150 miliona dolara. Dizajnerka, najpoznatija po kreiranju ženskih torbi, izbačena je, naime, iz porodične vile nakon svog neprijatnog razvoda sa glumcem. Od tada živi kao podstanar i plaća 35.000 dolara mesečno iznajmljivanje kuće u Santa Barbari.

LEPA LUKIĆ OTKRIVA KOLIKA JOJ JE PENZIJA – i to ne jedna, nego tri!

U sandalama i crnim pantalonama širokih nogavica, Kostnerova bivša supruga viđena je kako vuče plastične kutije sa obućom i odećom do svojih kola, a pomoć joj je pružao prijatelj.

-Želiš da deca i ja budemo u beskućnici“, ovim rečima Kristin Baumgartner (49) optužila je svog supruga, slavnog glumca Kevina Kostnera (68) posle njegovog sudskog zahteva da se posle razvoda iseli iz njihove kuće. Prema dokumentima iz brakorazvdne parnice, njeni advokati traže od suda da Kristin i troje dece ostanu da žive u kući.

U dokumentaciji se tvrdi da ne postoji zakonska osnova po kojoj Kostner može da izbaci svoju uskoro bivšu suprugu. Supružnici imaju troje dece koja su postala predmet borbe za starateljstvo jer su oboje zatražili da budu staratelji, posle velike svađe i razlaza u maju.

Advokati Kevina Kostnera tvrde da je prema predbračnom ugovoru koji su on i Kristin potpisali situacija je čista – nekretnine ostaju u njegovom vlasništvu, a njoj pripada milion dolara plus otplata kredita za novi dom za prvih 12 meseci.

U službenom zahtevu predatom sudu Kristin optužuje Kostnera da želi da ona postane beskućnica i da ne namerava da se iseli. Vila vredna milione inače je na Kevinovo ime i kupljena je pre nego što je stupio u brak s Kristin.

– Ne, ne nameravam da izbacim decu iz ove kuće, odgovorio je glumac preko advokata i dodao da će on i uskoro bivša supruga deliti starateljstvom nad decom i da će i dalje moći da žive u vili, i da spavaju u svojim sobama dok god budu želeli i dok su s njim.Mogu da dolaze ovde i odlaze kako i kad god budu želeli, a isto važi i za njen novi dom, kad ga nađe- dodao je. Kristin posle podnošenja zahteva za rezvod nije želela da napusti kuću, iako je Kevin Kostner to tražio.

-Deca nemaju veze s mojim zahtevom da Kristin napustili naš dom. Ona je na to i pristala kad je zatražila razvod-, rekao je Kostner koji joj je i dao rok za iseljenje. Trenutno je u Juti gde snima vestern seriju ‘Horizont‘, a za sedam dana se vraća u Kaliforniju i do tad očekuje da Kristin tamo više ne živi.

-Mislim da nije zdravo da oboje ostanemo pod istim krovom. Bilo bi to pravo čistilište. Kristin sam ponudio pomoć da nađe novi dom ali do sada ni od nje niti njenih advokata nisam dobio nikakav odgovor“, dodao je glumac. Bio je, kaže, dovoljno strpljiv s njom i dao joj je dovoljno vremena od maja da reši svoje probleme. Iznenađen sam i povređen njenom odlukom da ostane u kući. Već sam prošao jedan razvod i nisam imao gde da živim posle toga i nikako nisam želeo da se to ponovno dogodi, posebno jer smo upravo to potpisali u predbračnom ugovoru“, zaključio je.

Takođe ju je optužio da mu je s kreditne kartice skinula 95.000 dolara koje je potrošila na advokate i analizu njegovih prihoda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter