Izvor: BSC happy portal
27.09.2023 u 10:30
2

„DANAS ŽALIMO NAŠU BRAĆU KOJU LOVE I UBIJAJU ALBANSKI TERORISTI“: Jelena Karleuša uputila JAKU poruku na DAN ŽALOSTI!

Popularna pevačica Jelena Karleuša oglasila se na društvenoj mreži Instagram povodom Dana žalosti, koji je proglašen u Srbiji zbog trojice nastradalih Srba na Kosovu i Metohiji, koje je ubila takozvana kosovka policija.

JELENA KARLEUŠA ISKRENO O NOVAKU, DIRLJIVE REČI: „Ovo se suze čoveka koji je pobedio sebe i čitav svet“ (FOTO)

Instagram printscreen

 

– Dan žalosti za sve Srbe na svetu. Žalimo našu braću koja se love i ubijaju od strane albanskih terorista na Kosovu dok svet ćuti. Kosovo je po zakonu i Ustavu sastavni deo Rrepublike Srbije, a nasilno otimanje teritorije jednoj suverenoj državi u srcu Evrope i kriminalno menjanje njenih granica od strane albanske manjine predstavlja najveću bruku savremene evropske i svetske politike. Danas Srbi neka ćute. Pogotovo srpski izdajnici koji pomažu onima koji otimaju deo teritorije suverenoj zemlji i podrivaju stabilnost. Jer Srbin na na srpskoj zemlji ne može da bude terorista. On može biti onaj koji brani otadžbinu od terorista. Ne može biti teroristički akt kada srpski narod na srpskoj teritoriji ustane protiv albanskog terora i progona. Terorizam je kad Albanci u uniformama love i ubijaju Srbe na srpskoj teritoriji. Danas svi Srbi neka ćute i neka žale poginulu braću na našoj zemlji od strane terorista i separatista. Ali do kraja svojih života neka budu složni u jednom – KOSOVO JE SRBIJA. Kolevka naše kulture, naše istorije, vere i zakona. A zakon i granice i Ustav moraju da se poštuju jer ovo nije srednji vek.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„DANAS ŽALIMO NAŠU BRAĆU KOJU LOVE I UBIJAJU ALBANSKI TERORISTI“: Jelena Karleuša uputila JAKU poruku na DAN ŽALOSTI!”

  1. Tako je ženo , bruka za celi svet šta nam rade , bruka jer se ćuti a kriminalci sprovode svoj kriminal i vladaju ali samo tamo gde vide da im se neće naneti neko veće zlo za ostalo nisu sposobni , da se čovek zapita da li su oni (mislim na savetodavce Albancima i Šiptarima) sposobni za miran život bez ratova, za pošten život bez pljačkanja, za ne našonje zla drugima, za ne otimanje zemlje drugih , za ne deljenje kriminalne „pravde“ po svetu , za iskrene odnose sa drugima, za ……… . Treba da se shvati da su odvano oni ovo sve spremali još onda kada su dali državu Albaniju Albancima a sada i lažnu državu Kososvo Šiptarima i sve je sustinski u vezi unistenja Pravoslavaca , zato i ti neki iz naše zemlje njihovi pomagači neka makar jednom stave prst na čelo i neka se zapitaju šta rade .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter