Izvor: HAPPYBSC
14.02.2024 u 12:49
0

KARLEUŠU SAD ISKOPIRAO KANJE KAO NEKAD KIM: Crnu masku i razapetog Isusa na čelu Jelena je nosila pre 14 godina

Jelena Karleuša poslužila je kao inspiracija reperu Kanjeu Vestu. Naime, on je u potpunosti iskopirao njen rad iz 2010. godine i time se pohvalio na društvenim mrežama. 

TEJLOR SVIFT PRETVARA U ZLATO SVE: Svetska zvezda je u programu bila manje od minut,povećala gledanost manfestacije

Višestruki dobitnik nagrade „Gremi“ nosi crno od glave do pete, baš kao i pop diva pre 14 godina, dok na čelu ima razapetog Isusa, baš kao i ona.

Jelena je video sa ovim stajlingom snimala, kao što je i spomentuo, davne 2010. godine, za potrebe spektakla u beogradskoj Areni.

Ovo je videla i JK koja je na društvenim mrežama objavila da ju je Kanje iskopirao.

– Veliki umovi slično misle – piše ispod njene objave.

Ovaj reperov gaf već je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi komentarišu kako je Karleuša uvek bila ispred svog vremena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter