Izvor: happybsc
14.02.2024 u 10:58
0

TEJLOR SVIFT PRETVARA U ZLATO SVE: Svetska zvezda je u programu bila manje od minut,povećala gledanost manfestacije

Ovogodišnji Superboul u proseku je gledalo 123,4 miliona gledalaca, što ga čini najgledanijim televizijskim prenosom i drugim najgledanijim događajem u SAD-u nakon sletanja Apolla 11 na Mesec.

Prethodni rekord pripao je prošlogodišnjem Superboulu, koji je u proseku privukao 115,1 miliona gledalaca, a CBS Sports objavio je ove zapanjujuće brojke manje od 24 sata nakon što su Kansas City Chiefsi osvojili Lombardi Trophy, nakon što su porazili San Francisco 49erse s rezultatom 25:22 u Las Vegasu.

 

Dakle, to znači da je samo sletanje Apolla 11 na Mesec 1969. godine gledalo više ljudi od tog sportskog spektakla, s procenjenim prosekom između 125-150 miliona gledalaca. Na samom CBS-u utakmicu je gledalo 120 miliona ljudi, što je takođe zavidan rekord, a više od 200 miliona gledalaca gledalo je barem deo Super Bowla na svim mrežama i streamovima koji su prenosili utakmicu.

 

NAŠLA SE NA SPISKU LJUBAVNICA SAŠE POPOVIĆA: Usledio je razgovor sa suprugom – ovo je prava ISTINA

I dok su mnogi pretpostavili kako je superzvezda Tejlor Svift najzaslužnija za takve brojke, ona je u CBS-ovu prenosu prikazana tek 54 sekunde, što je zapravo manje od jedan odsto ukupnog vremena trajanja utakmice. Ostalih deset najgledanijih događaja svih vremena su takođe prenosi Superboula, i od 2011. godine pa dosad što pokazuje da Tejlor ipak verovatno nije toliko uticala na konačan broj gledalaca i da je događanje i dalje popularno bez nje.

Ipak, milioni Tejlorinih obožavatelja pratili su nekoliko utakmica Chiefsa tokom cele sezone, pomažući NFL-u da postavi rekorde gledanosti, a njeno pojavljivanje na stadionu u Las Vegasu motivisalo ih je i da prate Superboul, piše portal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter