Izvor: Kurir.rs
29.09.2023 u 10:18
0

KEJT MIDLTON STREPI OD SUSRETA S HARIJEM: Da li će ova TAJNA biti konačno otkrivena?

Nesuglasice princa Harija i Megan Markl s kraljevskom porodicom neće tako brzo nestati,tvrde mnogi koji su upućeni u situaciju.

Bivša kraljevska dopisnica Džini Bond izjavila je za britanski tabloid OK! magazin da je Kejt Midlton bila toliko „povređena i uvređena“ postupcima para nakon njihovog napuštanja kraljevske porodice da je potpuno odbacivala mogućnost pomirenja.

„Kada dolazite iz srećne, ujedinjene porodice – kao što je slučaj s Ketrin – neverovatno je teško razumeti kako ljudi mogu da se otuđe“, tvrdi Bond.

„Mislim da je verovala da razdor može da se popravi pa smo je, nakon sahrane princa Filipa, videli kako razgovara s Harijem i očito podstiče Vilijama da učini isto. Ali sada znamo da to nije uspelo. Zapravo, Vilijam i Hari su imali žestoku svađu odmah nakon sahrane. Dođe trenutak kada jednostavno morate da prihvatite da srećne porodice nisu igra koju svako može da igra“, dodala je Bond.

Istakla je i da su Kejt i Vilijam jak tim, te su verovatno zajedno došli do zaključka da razdor s Harijem ne može da se popravi u doglednoj budućnosti.

„Zatvorili su svoje umove za tu mogućnost i odlučili da nastave sa svojim životima“, dodala je.

Stručnjakinja za kraljevsku porodicu, Kejti Nikol, dodala je da je bivša „fantastična četvorka“ pukla nakon Harijevih zluradih izjava i memoara „Rezerva“.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter