Izvor: Kurir.rs
29.09.2023 u 09:55
0

LIČNI KUVAR DŽEJ LO OTKRIVA KAKO SE HRANI LATINO DIVA: Ceo svet je saznao njene TAJNE! (FOTO)

Kelvin Fernandez, lični kuvar koji je godinama pripremao obroke za slavnu pevačicu Dženifer Lopez, pre nekoliko godina je otkrio detalje o tome šta se tačno nalazi u njenom frižideru. Rekao je u intervjuu za časopis Us Weekly, a evo šta je otkrio o njenim prehrambenim navikama.

Prvo, Fernandez je istakao da Dženifer preferira da pije mineralnu vodu. To je jedan od ključnih elemenata njenog dnevnog režima hidratacije. Takođe, uvek insistira da u frižideru bude obilje svežeg voća i povrća. Čini se da je voće posebno popularno u njihovoj porodici, iako je Fernandez otkrio da Dženifer nije baš najveći ljubitelj jagoda. Međutim, njena deca obožavaju sveže bobičasto voće, pa su jagode često prisutne.

Kada je reč o povrću, Fernandez je naveo da Dženifer i njena deca vole zeleno povrće. Na primer, spanać, krastavce i celer često se nalaze u njenom frižideru. On je posebno istakao da je pripremao zeleni sok od ovih sastojaka za Dženifer, koji ona voli da konzumira kako bi započela svoj dan. Zeleni sokovi su poznati po svom zdravstvenom benefitu, tako da nije iznenađujuće što su deo njenog režima ishrane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Old Parr (@oldparr_us)

Ovaj tekst nam daje uvid u to kako Dženifer Lopez održava svoje zdrave prehrambene navike i kako se trudi da svojoj porodici obezbedi hranljive obroke.

Doručak je jedan od najvažnijih obroka za Dženifer Lopez i njenu porodicu, a u njihovoj svakodnevnoj ishrani neizostavna je ćureća šunka. Kelvin Fernandez otkrio je da su jaja, ćureća šunka, i piletina najčešće namirnice koje konzumiraju. Ovo je očigledno zdrav i hranljiv početak dana za njih, pružajući im proteine i energiju za aktivnosti koje ih očekuju.

Međutim, iako se trude da ostanu zdravi u svojim prehrambenim navikama, u njihovom frižideru često možete naći i nezdravih grickalica. Kelvin Fernandez je istakao da su deca posebno sklonija brzoj hrani. Ipak, očigledno je da Dženifer i njena porodica pokušavaju da održe balans između zdrave i povremeno nešto manje zdrave ishrane.

Kada je reč o večeri, Fernandez je otkrio da su takosi najčešće jelo koje koriste za večeru. Meksička kuhinja je nešto što najčešće preferiraju. Večera s meksičkog menija pruža bogate arome i raznovrsne ukuse, što je verovatno omiljeni deo dana za ovu porodicu.

Na kraju, Fernandez je naglasio da je za Dženifer i njenu porodicu veoma važno da uvek imaju pun frižider i dovoljno prostora za držanje namirnica. Ovo je razumljivo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter