Izvor: BSC happy portal
21.12.2023 u 19:55
0

NIKOLA RAĐEN ZA BSC HAPPY PORTAL GOVORI DA LI GA POGAĐAJU NEGATIVNI KOMENTARI: „Nije prijatno, ali..“

Nikola Rađen za BSC Happy portal iskreno o tome da li ga pogađaju negativni komentari.

Privatni život bivšeg vaterpoliste Nikole Rađena oduvek je privlačio veliku pažnju javnosti. Kako važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca,  njegov buran ljubavni život često je bio glavna tema u medijima. Nakon što je  2019. godine stavio tačku na brak sa pevačicom Anom Kokić, Nikola je ponovo uplovio u bračne vode 2021. godine. Ovog puta atraktivna crnka Milica Ristić je osvojila njegovo srce, a njih dvoje su u martu ove godine dobili sina.

PRVA FOTOGRAFIJA PORODICE RAĐEN! Ponosna mama predstavila svoje momke, evo kako uživaju!

Nakon kraha braka sa Anom, u javnosti se spekulisalo da je Nikola imao problema i sa drugom suprugom. Uprkos svemu, Rađen tvrdi da ga negativni komentari i raznorazne glasine nikada nisu pogađali. On smatra da je sve to prateći deo  posla, a na  „šuškanja“ se nikada nije previše obazirao i kako kaže uvek je spremno dočekao negativnu kritiku.

– Komenatri na koje sam nailazio nisu prijatni, ali me ne pogađaju. Mislim da se javne ličnosti generalno susreću sa tim, kroz svoju karijeru i svoj život. Oni moraju da budu spremni na takve stvari. Živimo u 21. veku, modernom dobu gde su stvari na platformama, kao što su socijalne mreže, gde se ostavljaju komentari zbog toga i postoje. Društvene mreže ne služe samo za lajk ili za srce, več su otvoren prostor u kome ljudi mogu da komentarišu i da se obraćaju. Takođe i portali su non-stop prisutni i sve što vi stavite na socijalne mreže, se generalno prebacuje i na elektonske portale. Sastavni deo javnih ličnosti jesu negativni komenatari i moramo biti spremni na to- zaključio je Rađen za BSC Happy portal.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter