Izvor: Informer
06.04.2024 u 19:31
0

MORALA JE DA NAPUSTI PORODIČNI DOM: Isplivali nepoznati detalji iz života Katarine Živković

Katarina Živković je veoma mlada kročila na muzičku scenu i bila je primorana da se odvoji od roditelja. 

Pevačica Katarina Živković rođena je na jugu Srbije, u Leskovcu, gde je sudeći po priči njenih roditelja imala bezbrižno detinjstvo o čemu su pričali njeni mama i tata, ali i oni koji je poznaju od najranijeg detinjstva.

Kaća i danas voli da dođe u kuću u kojoj je rođena i gde je zapravo sve počelo kada je njena karijera u pitanju.

Voli da dođe, ali ima jednu manu – njeno društvo se razišlo pa kada dođe i treba da izađe uveče, gde je ova, gde je ona… – kaže Verica Živković, Kaćina mama, za jednu emisiju    i dodaje:

– Iskreno rečeno, ima već izgrađen život u Beogradu.

Kaćina mama kaže da je tata kriv za to što je Katarina počela da se bavi muzikom.

– On je kriv – kaže Verica pokazujući na Katarininog oca i nastavlja:

– Kaća je sto puta izjavljivala da sam ja bila za taj neki fakultet, može i viša škola i da ima porodicu i decu, tako nešto. Možda sam ja staromodna mama, a tata je bio inicijator da se lati mikrofona, imam i sliku njenog prvog nastupa… – rekla je Verica, a Kaćin otac se nadovezao:

– To je izgledalo fenomenalno. Mislim da je tada bio rođendan mog kolege i onda je Kaća počela da peva. Svi su bili iznenađeni da li ovo dete to peva.

Katarina je prvo počela u kulturno umetničkom društvu gde je igrala ali i pevala.

– To su bila putovanja, mi dođemo sa mora, ja je prepakujem, kreće sa njima. Mislim da joj je lepo bilo, spavali su u nekim kampovima, lepo im je bilo. Kažem, i dalje ne stojim iza toga da sam htela taj život, ja mislim da sam htela, ne da umrem, ali, kada mi je rekla da je išla tajno u Niš na drugu audiciju jer nisu tada dolazili u Leskovac, razbolela sam se kada je dobila poziv. Dok je ona skakala ja sam imala neki tetanusni grč – kaže Verica i iskreno otkriva čega se plašila, zašto nije želela da Katarina postane deo estrade:

– Pa šta ja znam, mlada je, jedinica je, želim je pored sebe. Nisam sebična majka, daleko od toga.

Sa pravim borbama Katarina se suočila nakon što je zbog poslovnih obaveza i karijere morala da napusti porodični dom.

Kad se ona nešto nasekira i tamo plače, ja govorim: „Šta? To će da… ti da plačeš zbog toga, to ne dolazi u obzir“. A onda spustim slušalicu, pa ja plačem. Neko mora da bude podrška, ali je bilo mnogo teško. Kad je Katarina učestvovala, tada je bilo mnogo teško – kaže iskreno Verica i dodaje pokazujući na Kaćinog tatu:

– On je samo jednom bio na snimanju i rekao: „Da li je ovo normalno? Ja ovo ne mogu da izdržim“. E, onda, kako je meni bilo. Znači stvarno i da je obučem, da nađemo novac i da je obučem i da rezervišem odmah kartu. Normalno, moja bolnica je uvek bila uz mene da me oslobodi petkom jer smo putovali, znaš kako to ide, snimanje subotom, pa u nedelju opet ono… Teško je bilo.

Veliku pažnju na sebe Katarina je skrenula i učešćem u jednom rijalitiju u kojem je odnela pobedu, a upravo taj period njena mama smatra jednim od najtežih.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter