Izvor: Kurir.rs
06.04.2024 u 20:10
0

UZ OVU PESMU LJUBA ALIČIĆ JE DOBIO NAJVEĆI BAKŠIŠ IKADA: Kada čujete cifru zavrteće vam se u glavi

Pevač Ljuba Aličić koji je poznat kao jedan od kraljeva bakšiša, ispirčao je u jednoj emisiji koliki je najveći iznos bakšiša koji je ikada uzeo.

Ova priča pokrenula se u rubrici „dezinformacija“ kada je voditelj druga dva gosta pitao da procene da li je istina da je Aličić jednom priliko uzeo 25.000 evra za veče i da mu je to najveći bakšiš u životu.

Pevačica Slavica Ćukteraš je rekla da to nije tačno, a njena koleginica Milica Jokić da jeste. Ispostavilo se da je Milica Bila u pravu.

– I ja kažem da je tačno – rekao je pevač, a potom ispričao kako se sve odgigralo:

To je bilo u Berlinu. Bio je neki sunet. Ja sam pevao pesmu „Njen oproštaj“. Jedan gospodin kome sam zaboravio ime davao je 500 po 500 evra i na kraju se nakupio taj iznos. Naravno nisam to ja sve uzeo, već sam podelio sa kolegama. To je najveći bakšiš koji sam u životu dobio.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter