Izvor: KURIR/GRANDONLINE
24.05.2023 u 07:56
0

KOMENTARI PLJUŠTE! Topalko trenira dok čeka rođenje unuke! (FOTO)

Milan Topalović Topalko, jedan je od retkih pevača koji zbog karijere nije zapostavio svoje hobije i brigu o zdravlju koja mu je oduvek bila na prvom mestu.

 

Iako redovno nastupa, Topalko se trudi da vodi računa o izbalansiranom životu koje uključuje redovno vežbanje, a sada je pokazao kako izgelda jedan njegov trening.

Milan Topalović Topalko
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Da je u odličnoj formi tokom cele godine, svedoče njegovi mišici koji se naziru dok izvodi nekoliko vrsta zgibova, sklekove, i druge vežbe za gornji deo tela sa velikim kilažama.

Snimci iz teretane su izazvali veliku pažnju, a komentari na društvenim mrežama se nižu.

– Ne da se deda – napisao je Topalko, kojem će ćerka Helena uskoro podariti unuku čemu se pevač neizmerno raduje.

Topalko je pre nekoliko nedelja poručio da će biti sjajan deda.

Milan Topalović Topalko
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Radujemo se. Ja sam bio i takav tata kada je Helena bila mala, da sam je svaki dan vodio u školu do četvrtog razreda, a niko me u školi nije zvao po imenu već su me oslovljavali svi sa „tata“, pa mislim da to govori dosta i kakav ću deda biti. A biću najbolji, jer ono što roditelji imaju kao ulogu da sankcionišu kod dece, što će sada imati Helena i Dragan, to sada nećemo morati supruga i ja. Tako da ću biti najbolji deda na svetu – rekao je pevač nedavno za domaće medije.

Milan Topalović Topalko
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Inače, njegovi pratioci na Instagramu su ga pohvalili, naročito kada se pojavio snimak kako radi sklekove dok peva.

– Bravo kralju, legendo, najjači si – poručili su mu fanovi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter