Izvor: KURIR.RS
10.08.2023 u 16:21
0

TOPALKO O ĆERKINOM BOGATSTVU: Evo od čega zgrću lovu Helena i njen muž!

Od kada se udala Helena Topalović sa suprugom je započela novi biznis koji joj odlično ide.

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, nedavno se porodila i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Dominika. Pevač priznaje da je njegova ćerka Helena mnogo sposobnija na poslovnom planu od njega.

Ona je uvek bila sposobna u poslu, tu je mnogo ispred mene, ja sam nesposoban za posao, ja sam pevač, a pevaču je jako bitno da bude sposoban i za posao da bi mogao da napravi neku veliku karijeru, ja sam za to smotan dibidus, priznajem… Ona je jako sposobna, može da radi više različitih poslova u isto vreme, sve ono što ja ne mogu. Ona to sve radi u dogovoru sa svojim mužem i oni su napredovali jako lepo. Imaju stanove u centru grada za izdavanje – rekao je Topalko nedavno za Grand i otkrio da li je nekada tražio finansijsku pomoć od ćerke.

NIKOLINA PIŠEK SAVETUJE: Žena treba da se osigura pre braka; ostala bez dinara posle Vidojeve smrti, jurila da radi bilo šta

– Ne daj bože da dođem u situaciju da idem da tražim pare od ćerke – jasan je pevač.

Helena svog supruga ne eksponira u javnosti, međutim Topalko tvrdi da je odabrala dobrog čoveka sa kojim je u sjajnim odnosima.

– Ja ga stvarno volim, on je čovek koji je po osobinama kao da sam ga ja napravio, više liči nego Helena. On može ne daj bože sa Helenom sutra i da nema neki odnos, ali sa mnom će imati, jer ja ga gledam kao čoveka, ne samo kao supruga moje ćerke – rekao je Topalović koji se nedavno ostvario u ulozi dede.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter