Izvor: Kurir.rs
26.07.2023 u 10:40
0

SKINULA SE HELENA I POKAZALA TELO 25 DANA NAKON POROĐAJA: Bujne grudi i lanac oko struka, društvene mreže GORE!

Helena Topalović je 1. jula rodila devojčicu Dominiku, čije je rođenje deda Milan Topalović Topalko danima slavio na svom imanju, a 25 dana kasnije objavila prve slike sa bazena.

Atraktivna Helena je pozirala u kupaćem kostimu s lancima, koji je otkrio njen ravan stomak, nakon čega su se komentari usijali. Pogledajte kako izgleda novopečena mama:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helena Aleksić (@helena_topalovic)

Helena je još iz bolnice na Instagramu podelila slike sa ćerkicom, a onda iznenadila pratioce i objavila sliku supruga kojeg je do sada uvek krila na društvenim mrežama.

Svojevremeno se pričalo da je oženjen, što je Helena oštro demantovala, a nakon njihovog venčanja se spekulisalo i da je dosta stariji od nje, te da ga zbog toga krije na slikama. Pevačeva ćerka rešila je da stane na put ovakvim komentarima, te otkrila da njen suprug ima 36 godina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter