Izvor: Pink.rs
26.07.2023 u 10:01
0

SARA JO OTKRILA da li joj je dečko zaista lizao suze, a onda je Sajfer priznao da je U BRAKU sa svojom menadžerkom!

Noć puna iznenađenja!

U novom izdanju emisije „Amidži šou“, voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pevačice Saru JoKseniju Knežević, reperku Mimi MercedezStjepana Jelica Albina, kao i Adnana Nikšića Sajfera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

– Dan kada sam izbacila album, ja sam inače vrlo, vrlo emotivna, to je bio red poruka od prijatelja i porodice, nisam prestajala da plačem, ceo dan sam plakala. U nekom trenutku sam htela da zabeležim taj momenat, opet sam plakala, a onda me je moj partner Žiga poljubio i možda je usisao neku suzu (smeh) – rekla je Sara.

Sajfer je ovom prilikom otkrio da je u braku sa svojom menadžerkom, ističući da su prvo ušli u brak, a potom i poslovne vode.

– Ja sam u braku sa menadžerkom, prvo smo stupili u brak, pa u poslovne vode. Ona mi je u jednom momentu govorila: „Hajde, hajde, guraj, ide ti dobro“, rekao sam joj da mogu samo sa njom da uspem i danas je mega giga menadžer. Ona mi dovodi devojke za spotove, a ona 99 odsto nastupa ide sa mnom – rekao je Sajfer.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter