Izvor: Kurir
22.05.2023 u 11:08
0

TOPALKO NASRED BINE SAZNAO DA POSTAJE OTAC! Otkrio nepoznate detalje iz porodičnog života, a evo gde je upoznao Heleninu majku!

Milan Topalović Topalko proslavio se u takmičenju, a svoju karijeru izgradio je velikim hitovima koje je snimio nakon takmičenja

 Iako nikada nije isticao svoj privatan život u prvi plan, javnost je uvek intrigiro njegov život, a posebno poslednjih godina od kada je njegova ćerka Helena postala jedna od najpopularnijih devojaka na društvenim mrežama.

Malo su poznati detalji sa početka veze Topalka injegove žene koju je upoznao kada je imao samo 19 godina.

– Ja sam je upoznao kada sam imao 19 godina. Bend čiji je član bila i Vesna, zvao me je da idemo u Nikšić da pevam s njima. U to vreme je bilo rizično ići tamo. Prethodnog pevača su pretukli, a ja sam pristao da idem ako mi plate – rekao je Topalko, a zatim dodao da je ona delovala poprilično zatvoreno za nove ljude.

Bio je uporan i uspeo da joj pokaže da je „dobar momak“ , a onda je naišao je novu prepreku – momci iz benda s kojim je nastupala nisu bili srećni zbog njene veze. Uspeli su da nagovore Vesnu na raskid, ali sudbina je čudo pa se ovaj par nako nekoliko meseci ponovo pomirio.

– Videla si da nisam lud, da sam normalan, pevam, ti pevaš, hajmo da radimo zajedno, pusti šta ljudi pričaju – rekao joj je Topalko, a potom se prisetio i trenutka kada je saznao da će postati otac.

Na jednom nastupu je primetio da je Vesna slaba i da jedva peva. Rekao joj je da ide u sobu ako joj nije dobro, a ona mu odgovorila da je možda trudna.

– Jesi li trudna ili si možda trudna – upitao je on, a ona odgovorila potvrdno.

– Trudna, trudna, ali moramo da radimo – odgovorio joj je Topalko tada.

Ubrzo nakon saznanja da će dobiti bebu, venčali su se u prisustvu uže rodbine, kako bi bili u braku pre nego što se dete rodi. Tada su samo potpisali sklapanje braka, a pravo venčanje dogodilo se na praznik Mladenci, kada je Helena imala sedam meseci.

Danas, pevač i njegova supruga sa nestrpljenjm čekaju Helenin porođaj i dan kada će se ostvariti u ulozi bake i deke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter