Izvor: alo
29.01.2024 u 09:32
0

MELINA O ODRASTANJU: Šokantno o roditeljima i odrastanju

Ona je jednom prilikom progovorila o detinjstvu i odrastanju

Modna kreatorka Melina Džinović razvodi se od dugogodišnjeg partnera, pevača Harisa Džinovića.

Vest o njihovom razvodu iznenadila je javnost, a ona nije želela da detaljiše o tome, ali nije demantovala navode o krahu braka.

Ona je jednom prilikom progovorila o detinjstvu i odrastanju, ali i šta je vraća u taj period.

– Šta mene vraća u mladost… To je, nekako, ovaj zimski period, dolazak mojih roditelja… Nažalost, ja više ne idem u Bosnu, u Bihać, gde sam rođena. U Zagreb odem jako retko – kazala je ona prvo.

GOSPODIN ZVERKA U JAVNOSTI: Posle optužbi i izbacivanja iz serije, ponovo u javnosti

– Moje dve prijateljice, koje su sa mnom još iz srednje škole, uvek me vrate u taj period, u mladost. Taj period mi je bio jako sladak i, da kažem, simpatičan – dodala je Harisova supruga.

– Ta vrsta mladosti mi se rano završila. Ja sam sa 22 godine rodila dete, postala porodična žena .

Podsetimo, ljubavna priča Harisa i Meline i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se „jednostavno našli“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter