Izvor: alo
29.01.2024 u 11:32
0

SEVERINA REAGUJE NA BRUTALNU KARLEUŠU: Mogla je samo da se zahvali

Poslala joj samo jedan simbol

Hrvatskoj pop pevačici Severini Vučković, Vrhovni sud Hrvatske, oduzeo je starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a region ne prestaje da bruji o ovoj temi.

Brojne javne ličnosti pružile su podršku pevačici, a sada se oglasila i pop diva Jelena Karleuša.

MELINA O ODRASTANJU: Šokantno o roditeljima i odrastanju

Ispade ovaj Severinin bivši bitniji i uticajniji u Hrvatskoj i od njihovog premijera i predsednika i suda i zakona i pravde i Boga. Sad, pošto ste se braćo Hrvati pošteno obrukali, jer predugo gledamo nepravdu prema ovoj ženi i pun nam je ku*ac, kakve su šanse da mu proverite poslovanje, rekla mi bubica da se tu nesto mulja sa porezom (kad je već korupcija normalna u Hrvatskoj) – započela je žustro Karleuša i dodala:

– I vi posle nešto za Srbiju pričate… Eee moji vi… Ovde bi to Severini bilo rešeno davnih dana. A i imamo sposobne advokate, Severinini su puki amateri. A, pošto će i dotični uticajni ovo pročitati, mogu samo da mu poručim: „Šta bih ja tebi brate Srbine radila, bio bi prvi muškarac koji je zatrudneo i bio trudan godinama!

Nisi ti Srbin, ti si… … Da ne lajem….“! Znam da budem pogana… Ako te negde nagazim reći ću ti u lice, lako je ovako biti hrabar, a i znam neke koji imaju maalo više parica od tebe – napisala je Jelena u objavi koju je okačila na Instagram.

Na ovu objavu reagovala je i Severina. Jelenine reči podelila je na svom Instagramu, uz samo jedan simbol – crveno srce, čime je, jasno je, potvrdila da je saglasna sa svim napisanim.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter