Izvor: Happy BSC Portal/Blic.rs
15.11.2023 u 15:33
0

„MOŽDA JE ROĐENJE SVAKOG ČOVEKA NJEGOV NAJVEĆI USPON, SVE OSTALO JE PAD“: Milan Marić slomljen zbog smrti Žarka Lauševića

Milan Marić se potresnim rečima oprostio od Žarka Lauševića koji je preminuo u 63. godini.

Kada je saznao tužnu vest, Milan Marić je najpre podelio fotografiju Žarka Lauševića na Tviteru uz koju je stavio simbol slomljenog srca.

Milan se sada oglasio za Blic i bolnim rečima oprostio od voljenog kolege.

– Žare,

Ne znam kako se ovo radi, nikada nisam pisao ovako nešto. A je*iga, i teško mi je. Da li bi prvo trebalo da ti se zahvalim? Da napišem: “Hvala ti što si bio takav glumac.”? Moram prvo da napišem glumac jer sam te zapravo tako upoznao. Kroz uloge. Upoznao kroz uloge?! Kako to naivno zvuči, ali znaš na šta mislim.

Možda bi ipak trebalo da napišem: “Hvala ti što si bio takav kolega.”. To zvuči prisnije i intimnije, a i zaista jeste. Morao bih onda obavezno da dodam da si bio divan kolega, pun strpljenja, saveta i razumevanja za nas “balavce”. A to sve znaš, to sam ti sve već rekao. I nisam jedini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Marić (@eugensmesni)

A ako bih napisao samo “Žare, hvala ti.”, to bi onda značilo da se opraštam od tebe i kao glumca i kao kolege, ali i onoga što smo izgradili ti i ja van filmskog seta. A o tome mi je zapravo najteže da pišem.

Probaću.
Hvala ti za poverenje.
Hvala ti za osmehe.
Hvala ti za vreme.
Hvala ti za podršku.
Hvala ti za lekcije.
Hvala ti za nežnost.
I hvala ti za prijateljstvo.
Možda je rođenje svakog čoveka njegov najveći uspon, sve ostalo je pad.
Tvoj Mare – oprostio se glumac.

Lauševićeva supruga Anita ispred porodice izdala je saopštenje povodom njegove smrti.

– Obaveštavamo javnost da je danas 15.11.2023. godine u 63. godini života, posle kraće i teške bolesti, preminuo naš suprug i otac Žarko Laušević. O datumu i mestu sahrane javnost će biti blagovremeno obaveštena. U ime porodice Anita Laušević – saopštila je porodica.

EVO KAKO JE ŽARKO PROŽIVEO POSLEDNJE MESECE ŽIVOTA: „Retko se mogao sresti, mislim da je čak u Srbiju dolazio na nekoliko dana“

– On je predivan glumac, divan čovek – glumac Milan Marić glumio je u seriji „Pad“ koja je snimljena po knjizi Žarka Lauševića „Godina prođe, dan nikad“.

– Kada sam prihvatio ulogu, razgovarao sam sa njim. On je predivan glumac, divan čovek. Nije hteo puno da se meša. Rekao mi je nekoliko stvari kao stariji kolega. Dao mi je potpunu slobodu. Čuli smo se po završetku emitovanja serije, srećan sam i zadovoljan onim što mi je rekao – ispričao je glumac kada je serija emitovana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter