Izvor: Alo.rs
15.11.2023 u 14:10
0

EVO KAKO JE ŽARKO PROŽIVEO POSLEDNJE MESECE ŽIVOTA: „Retko se mogao sresti, mislim da je čak u Srbiju dolazio na nekoliko dana“

Prema pisanju domaćih portala narušeno zdravstveno stanje Lauševića od pre nekoliko meseci kulminiralo je poslednjih meseci, pa je hitno hospitalizovan.

Žarko Laušević preminuo je 15. novembra u 63. godini, potvrdila je njegova supruga ispred porodice.

„Obaveštavamo javnost da je danas 15.11.2023. godine u 63. godini života, posle kraće i teške bolesti, preminuo naš suprug i otac Žarko Laušević. O datumu i mestu sahrane javnost će biti blagovremeno obaveštena. U ime porodice Anita Laušević“, saopštila je porodica.

Podsećanja radi, kako se pisalo, Žarko Laušević hitno je hospitalizovan. On je pre nekoliko meseci primljen u KBC „Bežanijska kosa“.

HITNO JE HOSPITALIZOVAN

Prema pisanju domaćih portala narušeno zdravstveno stanje Lauševića od pre nekoliko meseci kulminiralo je poslednjih meseci, pa je hitno hospitalizovan.

KO JE BIO ŽARKO LAUŠEVIĆ? Pamtićemo ga po brojnim ulogama, a sa jednom je stekao ogromnu popularnost

Izvor blizak glumcu rekao je da bez obzira na situaciju Laušević nije želeo da propusti nastavak snimanja serije „Kalkanski krugovi“ tokom leta, a na kojoj je radio u Aranđelovcu. Žarku su urađene hitne analize krvi, te će dalji tok lečenja biti određen spram toga.

Žarko se upravo zbog privatnosti u bolnici „Bežanijska kosa“ nalazio u apartmanu, gde o njemu brinuo veliki broj lekara i drugo medicinsko osoblje.

– Nakon što je izašao iz zatvora i počeo da radi projekte u Srbiji, tada je još živeo u Americi, skoro da ga nismo ni viđali. Nekada je spavao u hotelima, nekada u stanu. Retko se mogao sresti, mislim da je čak u Srbiju dolazio na nekoliko dana, tek toliko da završi šta ima na snimanju i da se vrati – rekao je tada stariji gospodin koji živi u blizini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter