Izvor: Tanjug
15.11.2023 u 14:34
0

OGLASIO SE RADOŠ BAJIĆ NAKON VESTI O SMRTI LAUŠEVIĆA: „Bio je neponovljiv i najveći“

Glumac i reditelj Radoš Bajić saopštio je danas da je preminuli glumac Žarko Laušević (1960-2023) bio jedinstven, velik, neponovljiv i najveći.

Bajić je ocenio da je „crni dan osvanuo za našu kulturu, kinematografiju i filmsku umetnost“, dodavši da muje bila čast da sarađuje sa njim i da mu bude prijatelj.

„Poslednji aplauz upućen njemu na premijeri našeg filma ‘Heroji Halijarda’“, pre nešto više od mesec dana, trajao bi večno da ga on sam nije prekinuo. Sve je to veliki Lauš zaslužio“, naveo je Bajić.

EVO KAKO JE ŽARKO PROŽIVEO POSLEDNJE MESECE ŽIVOTA: „Retko se mogao sresti, mislim da je čak u Srbiju dolazio na nekoliko dana“

Prema njegovim rečima, veliku žalost i osećanje nenadoknadivog gubitka dele svi u njegovoj produkciji Kontrast studios (Contrast).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter