Izvor: HAPPY BSC
02.11.2022 u 17:59
0

SAN MU JE POSTAO JAVA! Zavirite u muzički svet Gorana Gump-a koji vas vodi kroz retrospektivu duboko-emotivnih odnosa (FOTO/VIDEO)

Zaljubljenost i strast koju oseća prema muzici je sada krunisana objavljivanjem albuma „Sad sam se probudio“

Mladi i beskrajno šarmantni muzičar Goran Milojević poznatiji kao Goran Gump rodio se u Herceg Novom.   

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BIO JE MOMAK ZBOG KOGA SU DEVOJKE LUDELE, ALI NIJE ODOLEO ČARIMA NAJGOREG NEPRIJATELJA- HEROINA! Da je živ Igor Pervić bi napunio 56 godina

Svoju solo karijeru započeo je ove godine kada je izdao prvu pesmu „Dijete u meni“ iako je dugi niz godina svirao i pevao smatra da mu “prava” karijera počela onog trenutka kada je izdao prvu pesmu. 

„Prvi autorski singl “Dijete u meni“ je najavio buđenje iz divnog sna koji sanjam od početka muzičkog poziva, a danas kada je objavljen moj autorski album imena “Sad sam se probudio“ taj san postaje java.“ – kaže talentovani muzičar Goran Milojević. 

Od numere “Intro” pa sve do poslednje, 10. pesme na albumu, Gump nas vodi kroz retrospektivu duboko-emotivnih odnosa, možda čak pomalo i gradacijski i hronološki, pa je ovo izdanje najbolje poslušati u celini.

 

Svi tekstovi na albumu su njegovo delo, a zahvalnost za realizaciju svog buđenja, pored majke i brata blizanca koji ga prate i podržavaju u svemu što sanja, Gump šalje Sebastijanu Kerekešu, muzičkom producentu, te imenjaku Goranu Đemidžiću (Bad Shoe) koji se pobrinuo da vizuelni identitet na najbolji način oslika priče ispričane u pesmama.

 

Album „Sad sam se probudio“ je dostupan na svim streaming platformama, a koncertna promocija albuma će se održati u beogradskom Jolly Roger Pub-u 15.11. sa početkom od 20h.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter