Izvor: ALO.RS
27.10.2023 u 16:48
0

Od ove cifre boli glava: DIDI J NOSI NAJSKUPLJU TORBU NA SVETU

Didi J ne štedi kada je luksuz u pitanju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

U pitanju je torba marke „Hermes“, čuvena „Birkinka“, za koju postoji posebna lista čekanja i koja se čeka i po nekoliko meseci, čak i godinu dana i više, u zavisnosti od cene.

Prema zvaničnom sajtu pomenutog brenda, cena za komad koji je Didi nosila prilikom posete našoj redakciji, iznosi oko 60.000 evra.

OVO JE PRAVO OSVEŽENJE NA MUZIČKOJ SCENI: Pesma koja budi najlepše emocije (VIDEO)

U pretprodaji, cena ove torbe dostiže i 100.000 evra.

Podsetimo, u vreme najveće slave, 1970-ih, Džejn Birkin, bila je svetska modna ikona, pa je luksuzni brend Hermès po njoj nazvao svoju danas najpoznatiju torbicu – Hermès Birkin. Na ideju o torbici došao je Žan-Luis Dumas, tadašnji šef kuće Hermès. U avionu je 1981. susreo slavnu Džejn koja se žalila na strukturu i oblik svoje torbice. Rekla mu je da joj je potrebna praktična torba s mnogo prostora. Tri godine nakon toga stvorena je prva torbica Birkin, koja je oduševila ljude širom sveta i postala statusni simbol. Danas je to najskuplja torbica na svetu čija cena ide od 10.000 do 40.000 evra.

Podsetimo, pre nekoliko godina je na licitaciji aukcijske kuće Christie’s u Hong Kongu jedna Birkin torbi prodata za neverovatnih 380.000 dolara. Birkin torba s ružičastim zlatom i dijamantima, koju je 2012. dizajnirao Pierre Hardy, dostigla je neverovatna dva miliona dolara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter